KELLY
ALYSSA
Ik ben een 27 jarige Tukker met Spaans bloed en een Canadees paspoort. Ondanks deze ingewikkelde achtergrond weet ik precies wie ik ben, waar ik voor sta en wat juist is voor mijn fotografie en mijn klanten!

 

Mijn huis is gevuld met planten. Samen met mijn man en twee dochters dans ik door het leven. Letterlijk want ik hou van dansen! En van koffie, broodjes pindakaas en wandelen.

Sinds januari 2019 is Kelly Alyssa Photography officieel een feit. Maar mijn liefde voor fotografie begon in 2008, tijdens mijn grafische opleiding.
Toen ik van 2015 tot 2018 in Canada woonde ontdekte ik mijn eigen stijl en manier van fotograferen. En sindsdien groeide het verlangen om echt voor mijzelf te beginnen.
MIJN
WERELD
MIJN
GEZIN

THE KELLY FAMILY ;)

foto door Stance Photography

FAMILY FIRST

always

FAMILIE

'MIJN REDEN VOOR MIJN PASSIE'

HET GEZIN OP NUMMER 1

Naast fotografe ben ik natuurlijk ook 'mens':

dochter, zus, vriendin, mama van twee prachtige meisjes & vrouw van mijn aller-aller beste vriend!

Tijdens mijn fotografie opleiding in 2012 kreeg ik

de opdracht om het onderwerp VREDE te fotograferen.

Toen ik hierover nadacht vroeg ik me af:

Want ik wist dat ik 'het begin' van vrede wou vastleggen als dit kon. Een manier vinden om zo'n groot en breed begrip te grijpen en "bevriezen". De foto die ik maakte voor deze opdracht zie je hieronder.

"Waar begint vrede?" 

"Vrede begint bij jezelf, jij kan het verschil maken. Begin bij jezelf en bij jouw gezin. Als iedereen op deze manier zijn/haar steentje bijdraagt kunnen we vrede realiseren. Door een gezonde en goede relatie te hebben met je partner draag je dit over aan je kinderen én kleinkinderen. Want goed voorbeeld doet volgen! 

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde relatie begint in COMMUNICATIE! bespreek al je gevoelens en gedachtes. Maar ook je verwachtingen en dromen. En onthoud ook vooral: "Niemand is perfect, jij niet en je partner ook niet." Waarom is dit voor mij zo belangrijk? Omdat ik niet alleen jullie bruiloft of gezin wil fotograferen. Ik wil dat jullie echt voor altijd een happy family zullen zijn, tuurlijk met ups-en-downs. Maar wel met het oog op: samen kunnen we vrede realiseren door bij onszelf te beginnen." -xo Kelly Alyssa

 

de genomineerde foto

GENOMINEERD

GEWELDIG NIEUWS! Ik ben genomineerd voor een

Award van Bruidsfoto Award 2020, onder de categorie Bruidegom. Dit was de eerste keer dat ik een mee deed aan een wedstrijd en dat ik direct ben genomineerd zou worden was echt een grote verassing!

Wil jij op mijn foto stemmen? Dat kan hier!

Er zijn 8 categorieën, per categorie moet je op twee foto's stemmen. Mijn foto staat bij de laatste categorie: BRUIDEGOM.

T +316 118 668 21

ALMELO, NEDERLAND

KVK. 73430102

COPYRIGHT KELLY ALYSSA PHOTOGRAPHY, 2020