Zoveel Mensen
Zoveel Wensen
Er zijn genoeg fotoshoot opties en mogelijkheden bij mij.
Hieronder vind je mijn meest gekozen en favoriete opties.
ZWANGERSCHAP
NEWBORN
Zwanger zijn is niet vanzelfsprekend. Het is een wonder, dat in jou groeit! Misschien is dit wel één van de meest bijzondere en onverklaarbare gebeurtenissen in je leven. Je zwangerschap laten vastleggen is daarom ook een MUST! Want 'JA' je zal die buik gaan missen, de beweging van je kindje...en misschien zelfs wel de misselijkheid ;)
Ik neem alle tijd voor jou (& je partner) tijdens deze shoot. We bespreken vooraf jullie wensen en ideeën. Tijdens een zwangerschap shoot focus ik mij vooral op jou.
Maar -geen zorgen- je partner komt ook op de foto!
Jullie wonder is geboren!! De eerste weken zijn een waas en droom tegelijkertijd. Geen heel gek idee dus om deze periode vast te laten leggen, zodat je dit moment altijd weer kan terug "pakken" en nagenieten.
Voor een newborn shoot kom ik bij jullie thuis. We spreken van tevoren twee datums af zodat er genoeg speling is voor jullie als kersvers gezin. Ook tijdens deze shoot neem ik alle tijd voor jullie. Een vieze luier? Geen probleem. Of tijd voor een voeding, ik fotografeer gewoon door!
Wil je meer informatie over een newborn shoot?
Ik mail je graag over alle opties en mogelijkheden.

1/9

1/10

&

BRUILOFTEN

Elk jaar fotografeer ik met liefde allerlei verschillende bruiloften. 

Omdat elke trouwdag er anders uitziet en elk stel zijn eigen dromen & ideeën heeft plan ik van tevoren een kennismakingsgesprek. Dit doe ik voor ons alledrie, want we moeten elkaar natuurlijk wel heel leuk vinden ;) Geen zorgen, ik ben heel geliefd (aldus mijn man haha)

Ja ik ben een grapjas, maar neem mijn werk: jullie trouwdag heel serieus! Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn opties en beschikbaarheid?

Neem dan snel contact met mij op.

T +316 118 668 21

ALMELO, NEDERLAND

KVK. 73430102

COPYRIGHT KELLY ALYSSA PHOTOGRAPHY, 2020