OH HAPPY DAY!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven!

Een dag waar al lang naar uit gekeken wordt, waar veel zorgvuldige planning en liefde in zit.

Het is belangrijk om een fotograaf te vinden wiens werk je GEWELDIG vindt! Maar ik geloof ook dat het belangrijk is dat een fotograaf het beste uit jullie haalt, en echt laat zien wie jullie zijn in de foto’s! Want - jullie bruiloft is een geweldige viering van jullie liefde voor elkaar! Daarom wil je waarschijnlijk ook een fotograaf die gerust de hele dag om je heen mag “rennen” en mee danst op het feest.

TROUWREPORTAGE

vanaf 6 uur fotografie, een kennismakingsgesprek,

persoonlijk advies en tips om jullie dag zo optimaal te laten verlopen,

een preview van ongeveer 10 foto's binnen een week,

en 200+ foto's binnen 8 weken op een prachtige USB

vanaf

€1050,-

1/27
 

Klanten ervaringen

JACHIN & MARTINE

Kelly was onze trouwfotograaf en we zijn enorm blij dat we voor haar hebben gekozen!! Ze gaf op een ontspannen en tegelijkertijd duidelijke manier leiding aan de fotoshoot. Wat wij heel leuk vonden was dat ze goed was in het improviseren; ze wist goed in te spelen op momenten en kansen die zich voordeden om zo een unieke foto te maken. Dit was zowel tijdens de fotoshoot als gedurende de hele dag. Belangrijke momenten, de sfeer, de emoties... ze heeft het allemaal kunnen vangen met haar camera. Hierdoor zijn wij echt super blij met onze trouwfoto's, we kunnen de dag echt herbeleven wanneer wij de foto's terug zien. Daarbij is haar stijl ongedwongen, uniek en gewoon heel erg mooi! Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

JOERI & ARLETTE

Mijn man en ik hebben Kelly gevraagd foto's te maken van ons geregistreerd partnerschap. Het was heel kleinschalig met alleen de naaste familie. Door haar humor en sociale skills mengt ze zich in de groep en is ze een fijne aanwezigheid die ''toevallig' ook de foto's maakt. Je hebt bijna niet door dat er een fotograaf aanwezig is en hebben daardoor echt onze dag volop kunnen beleven. Toen we de foto's ontvingen dacht ik 'dit is precies zoals we de dag hebben beleefd'. Alle momenten waren zo mooi vastgelegd. Ze wordt zeker gevraagd voor nog meer bijzondere gebeurtenissen die in ons leven gaan komen.

T +316 118 668 21

ALMELO, NEDERLAND

KVK. 73430102

COPYRIGHT KELLY ALYSSA PHOTOGRAPHY, 2020